fotbollskläder set barn Mexiko drogs in i VM

fotbollskläder set barn Mexiko drogs in i VM-grupp F tidigare denna månad tillsammans med Tyskland, Sydkorea och Sverige. Medan manager Juan Carlos Osorio och hans stab har sex månader på sig innan de drar igång den 17 juni i Moskva, är möjligheterna att få ihop hela laget få och långt mellan. Faktum är att datumen i mars är det enda FIFA-fönstret före slutet av den europeiska säsongen.

Det betyder att spelen kommer att få en överdriven betydelse med Osorio troligen att kalla in en trupp som är mycket lik den han kommer att använda vid VM i sommar. Efter att ha gjort oavgjort mot Belgien och besegrat Polen i ett par vänskapsmatcher i november, noterade managern att han ville att hans lag skulle möta motstånd av högsta kvalitet när det var möjligt. Ryktena kring motståndarna – som har kretsat kring Egypten och Argentina men inte bekräftats – fotbollströja med namn ger trovärdighet för den idén eftersom båda nationerna är kvalificerade till VM.

”Härifrån börjar vi föreställa oss och fundera på hur vi ska förbereda oss, vad är det bästa sättet att göra det och genomföra vår förberedelseplan inför VM”, sa Osorio efter lottningen. ”Vi kommer att ha alla möjligheter att förbereda oss väldigt bra. Det återstår fortfarande förberedelsematcherna innan turneringen och förbundet, med (landslagschefen) Dennis (te Kloese), har fått det konstaterat att vi letar efter för elitmotståndare Förhoppningsvis kan vi avsluta med riktigt bra förberedande matcher.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *